Wat doen wij?

vooral gewoon jezelf zijn

Het creëren van gezellige en vrolijke locaties waar je tegelijkertijd geborgenheid en structuur ervaart, dat is waar de Betuwe Dagbesteding goed in is. In een dergelijke omgeving komen jouw mogelijkheden en talenten het best tot hun recht. Je kunt je ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf zijn. 

De Betuwe Dagbesteding biedt een gevarieerd aanbod aan dagbesteding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de repro (een kleine drukkerij), een boerderij, het atelier, de werkplaats of de mobiele groenvoorziening. Alle projecten hebben hun eigen identiteit zodat zo goed als iedereen wel een geschikte plek bij ons kan vinden.

Op de locaties werken we met verschillende deelnemers samen. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften. De een houdt van drukte en de andere van rust. Juist deze diversiteit zorgt veelal voor een leerzame omgeving en een positieve sfeer. Toch is het voor sommige deelnemers wel eens fijn wanneer je je even kunt afzonderen.​​ Daarom bevinden zich op iedere locatie stille werkplekken. 

Begeleiding

Bij de Betuwe Dagbesteding werken zorgprofessionals met diverse expertisegebieden. Zij zetten hun kennis en deskundigheid in om jou de beste zorg in de vorm van hulp, ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden.
De zorg die we bieden is multidisciplinair en gebaseerd op een systematische en methodologische manier van werken. In samenwerking met je familie, je netwerk en collega zorgorganisaties zorgen wij per individu voor zorg op maat. 

VAN BOERDERIJ, WERKPLAATS, ATELIER TOT REPRO

DIT ZIJN ONZE LOCATIES: