Dubbeldruk

Dubbeldruk

dubbeldruk

Langestraat 42

6851 AR Huissen

Openingstijden (winkel):
​van 9:30 tot 16:00 van maandag t/m vrijdag

Meer weten over de Dubbeldruk? Neem dan contact op met ons Klantbureau, Wij helpen je graag verder.

Ondersteund in jouw ontwikkeling!

Bij Dubbeldruk dragen we zorg voor de deelnemers en voor de opdrachten van de klant. Respect, ontwikkeling, gezelligheid en vertrouwen staan bij ons voorop! Het is belangrijk dat je je fijn en veilig voelt.​

Bij ons kun je aan de slag met allerlei multimediawerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen/maken van kalenders, flyers, visitekaartjes, uitnodigingen. Het uitvoeren van kopieerwerk. Het bedrukken van shirts, tassen en mokken.

Momenteel zijn we bezig met het uitwerken van een winkelplan. Deze winkel zal een shop-in-shop opzet krijgen. Hieruit ontstaan weer nieuwe taken en leermogelijkheden voor onze deelnemers.

Rustig werken aan klant opdrachten

Dubbeldruk is een dagbesteding waar op een rustige manier aan opdrachten voor de klant wordt gewerkt en waar jij als deelnemer aan jezelf werkt op persoonlijk en praktisch gebied. Er wordt methodisch gewerkt door middel van Geef me de vijf, mindmappen en het Eigen initiatiefmodel. Per opdracht wordt bekeken wat passend is en nog belangrijker; wat past bij jou. Je bent hier om te leren. Fouten maken mag! Je wordt met de juiste begeleiding ondersteund in jouw ontwikkeling!

VAN BOERDERIJ, WERKPLAATS, ATELIER TOT REPRO

DIT ZIJN ONZE LOCATIES: